Last van een verstopping?

Goossens Rioolservice is 24/7 bereikbaar!

06 39 781 025

24/7 bereikbaar

Goossens Rioolservice Roosendaal
Dit zeggen onze klanten

Is uw WC verstopt? Dan kan dit behoorlijk wat ergernissen en ongemakkelijkheden met zich meebrengen. Hoewel de verstopping in sommige gevallen voorkomen had kunnen worden is dit niet altijd geval en meer dan eens is het gewoon ‘pech’. In ieder geval is het belangrijk dat een verstopte WC zo spoedig als mogelijk wordt opgelost. U kunt eventueel zelf aan de slag gaan en de verstopping proberen te verhelpen, maar de praktijk leert dat vrijwel de meeste verstoppingen door een professionele partij worden opgelost. Gelukkig staan de specialisten van Goossens Rioolservice 24/7 voor u klaar. Meld uw WC verstopt op de website of bel naar 06 39 781 025 voor spoedgevallen.

De mogelijke oorzaken van een verstopte WC

Een groot deel van de mensen heeft waarschijnlijk weleens een verstopping in het toilet meegemaakt. Deze verstopping is te herkennen aan water dat traag of zelfs helemaal niet meer wegloopt. Op het moment dat u de WC doortrekt zal het water omhoogkomen en zal de WC mogelijk zelfs overstromen. Hier zit u natuurlijk absoluut niet op te wachten, maar wat is nu precies de oorzaak van een WC verstopt. Hier kunnen we geen eenduidig antwoord op geven, aangezien er vele verschillende oorzaken mogelijk zijn voor een verstopte WC. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat er verkeerde artikelen door de WC zijn gespoeld die vervolgens een verstopping hebben veroorzaakt. Hierbij kan u denken een te grote hoeveelheid aan (vochtig) toiletpapier, schoonmaakdoekjes of bijvoorbeeld aan vettige producten. In dit geval zullen u of uw huisgenoten dus mede de verantwoordelijk zijn voor een WC verstopt.

Echter is het ook mogelijk dat de verstopping wordt veroorzaakt door problemen buitenshuis. Zo kunnen de rioleringsbuizen verstopt raken of kan er sprake zijn van een overvolle septische put. In dit geval is het dan ook niet mogelijk om een verstopte WC zelf te verhelpen, maar zal er altijd een specialist moeten worden ingeschakeld.

Wat kan u doen om een WC verstopt te voorkomen?

De eerste belangrijke tip die we u willen meegeven om in de toekomst een WC verstopt te voorkomen is om enkel en alleen WC-papier door het toilet te spoelen. Alle overige artikelen dienen in de afvalbak of overige plaatsen weggegooid te worden. Mocht dit nu toch onvermijdelijk zijn in bijvoorbeeld een noodsituatie is het belangrijk om de WC goed na te spoelen. Hiernaast raden wij het tevens aan om de wasputten en douchegoten in uw woning regelmatig schoon te maken en door te spoelen, zodat hier geen hardnekkig vuil in kan nestelen. Dit zal dan ook zeker helpen om een WC verstopt in de toekomst te voorkomen.

Zelf een verstopping verhelpen?

Een WC verstopt zelf verhelpen? Dat is enkele gevallen mogelijk, maar wij willen u op het hart drukken dat succes niet gegarandeerd is. Mocht u een verstopping constateren is het mogelijk om gebruik te maken van een WC-ontstopper of om met uw handen de verstopping te verwijderen wanneer de verstopping zichtbaar is. Zorg er in dit laatste geval echter wel altijd voor dat u rubberen handschoenen draagt. Tot slot is het tevens mogelijk om gebruik te maken van een (milieuvriendelijke) WC-ontstopper of afwasmiddel in combinatie met heet water. Mochten al deze activiteiten er nu niet voor zorgen dat de verstopte WC wordt verholpen? Dan zit er helaas niets anders op dan onze ontstoppingsdienst te bellen. Uiteraard staan de specialisten van Goossens Rioolservice klaar om u in dit geval te helpen.

Goossens Rioolservice staat voor u klaar

Wanneer u last heeft van een WC verstopt en niet zelf in staat bent om deze verstopping te verhelpen raden wij u aan om zo spoedig mogelijk contact op te nemen met Goossens Rioolservice. Het is mogelijk om uw verstopping via onze website te melden, maar daarnaast is het tevens mogelijk om telefonisch contact met ons op te nemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en hanteren daarnaast betaalbare tarieven en bieden u tevens garantie op de uitgevoerde werkzaamheden. Uiteraard werken wij volgens alle veiligheidsnormen en op een milieuvriendelijke wijze en de verlenging van onze VCA-certificering tot het jaar 2025 is hier het bewijs van. Tot slot strekt ons werkgebied zich uit tot grote delen van Noord-Brabant, Zeeland, Zuid-Holland en België.

Neem direct contact met ons op

In het geval van een WC verstopt is het belangrijk dat deze zo spoedig als mogelijk verholpen wordt. Enerzijds om verschillende praktische redenen, maar daarnaast kan een verstopte WC ook andere problemen veroorzaken. Denk hierbij aan problemen met de riolering in uw straat. Het is natuurlijk enorm belangrijk om dit te voorkomen indien mogelijk en vandaar dat wij dan ook willen benadrukken dat u niet moet twijfelen om contact met ons op te nemen. Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 06 39 781 025 of meld uw verstopping via onze website. Voor vragen over bijvoorbeeld het voorkomen van verstoppingen of wanneer u vroegtijdige problemen met het toilet constateert is het tevens mogelijk om een e-mail te sturen naar goossensrioolservice@outlook.com. Wij beantwoorden al uw vragen over een WC verstopt binnen 24 uur.

Waarom kiezen voor Goossens Rioolservice?

Goossens Rioolservice is gespecialiseerd in het verhelpen van alle problemen binnen uw rioleringsstelsel. Daarnaast kunnen wij u van dienst zijn op het gebied van een riool inspectie en/of andere rioolwerkzaamheden. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe te werk moeten gaan, waardoor we in staat zijn om de meeste problemen dezelfde dag op te lossen. Tevens maken we gebruik van de nieuwste technieken, waardoor geen enkele uitdaging ons te groot is en rioleringsproblemen direct naar voren komen.

24/7 bereikbaar bij spoedgevallen

Bij rioleringsproblemen is het van belang dat deze zo snel mogelijk worden opgelost. Dit is ten eerste van belang, omdat dit u een hoop ongemak zal besparen, maar daarnaast wordt op deze manier ook ergere schade voorkomen. Dit is dan ook precies de reden dat Goossens Rioolservice 24/7 voor u klaar staat. Neem op ieder moment van de dag contact met ons op en wij komen zo spoedig mogelijk bij u langs op locatie.

Welke werkzaamheden voeren wij uit?

Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van riool ontstoppingen, het uitvoeren van riool inspecties en daarnaast kunt u ook op ons rekenen indien uw riool gerepareerd of gerenoveerd moet worden. Hierdoor hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over (toekomstige) problemen met uw riolering en kunt u op een normale manier gebruikmaken van de sanitaire voorzieningen in uw woning, winkel of bedrijfspand.

Klanten beoordelen ons met een 4.8 van de 5 in Google

Onze klanten beoordelen ons met een 4,8 van de 5 in Google. Dit geeft dan ook zonder twijfel de vakkundigheid én de klantvriendelijkheid van ons bedrijf weer. We hanteren eerlijke tarieven en u hoeft zich geen zorgen te maken over achteraf komende kosten. Dat is de service van Goossens Rioolservice Roosendaal. Twijfel in gevallen van nood geen moment om contact met ons op te nemen. Wij komen graag bij u langs om al uw rioleringsproblemen te verhelpen.