Last van een verstopping?

Goossens Rioolservice is 24/7 bereikbaar!

06 39 781 025

24/7 bereikbaar

Goossens Rioolservice Roosendaal
Dit zeggen onze klanten

Is uw gootsteen verstopt? Dan kan dit een groot probleem zijn. Ten eerste kunt u niet meer op een normale manier gebruik maken van uw gootsteen, waardoor u bijvoorbeeld de afwas niet meer kunt doen. Wanneer dit probleem een langere tijd aanhoudt kan dit tevens zorgen voor een vieze geur in huis. Dit wilt u natuurlijk koste wat het kost voorkomen en vandaar dat wij u dan ook een aantal handige tips mee willen geven die een verstopte gootsteen kunnen verhelpen. Mocht het na het toepassen van onze tips nog steeds niet gelukt zijn om de gootsteen verstopt te verhelpen? Dan is het mogelijk om de hulp van Goossens Rioolservice in te schakelen. Wij staan 24/7 voor u klaar en verhelpen graag al uw rioleringsproblemen.

De oorzaken van een verstopte gootsteen

Voordat u zelf aan de slag gaan met het verhelpen van de verstopping raden wij u eerst aan om de oorzaak van de verstopping te achterhalen. De oorzaak kan namelijk van invloed zijn op de oplossing van het probleem. In de praktijk zien we in ieder geval vaak dat een gootsteen verstopt wordt veroorzaakt doordat er bijvoorbeeld vet- en etensresten doorheen worden gespoeld. Deze afvalresten kunnen zich op een gegeven moment opstapelen en gaan klonteren, waardoor het water niet meer weg kan lopen. Hiernaast kunnen ook zeepresten een mogelijke verstopping veroorzaken of komt het regelmatig voor dat er artikelen worden doorgespoeld die eigenlijk helemaal niet voor de gootsteen geschikt zijn. Tot slot kan de verstopte gootsteen ook veroorzaakt worden door zeep- of kalkresten en vandaar dat het van belang is om uw gootsteen regelmatig te ontkalken.

Gootsteen verstopt? Dit kunt u eraan doen 

Hoewel het geen garantie is voor succes is het mogelijk om uw gootsteen verstopt proberen te verhelpen door gebruik te maken van een (biologisch) ontstoppingsmiddel, een gootsteenontstopper of door een combinatie van soda en azijn. Giet in dit laatste geval soda met een beetje water door de gootsteen en spoel dit vervolgens na met azijn. Laat dit geheel voor zo’n 15 minuten intrekken en spoel vervolgens na met minimaal een liter heet water. Verhelpen deze oplossingen de gootsteen verstopt niet? Dan raden wij u aan om de hulp in te schakelen van Goossens Rioolservice. Wij verhelpen uw verstopte gootsteen graag.

Schakel Goossens Rioolservice in

Goossens Rioolservice is al jarenlang gespecialiseerd in het oplossen van allerlei verschillende rioleringsproblemen. Door onze ervaring hebben wij dan ook vrijwel ieder probleem voorbij zien komen, waardoor we precies weten hoe we aan de slag moeten gaan. Wat u in ieder geval van ons kunt verwachten is dat wij uitsluitend eerlijke tarieven hanteren die we vooraf uiteraard met u doornemen. Daarnaast werken we altijd veilig en op een milieubewuste wijze en zijn we dag en nacht bereikbaar voor spoedgevallen. Wij kunnen u van dienst zijn in de regio’s Noord-Brabant, Zeeland, Zuid-Holland en in delen van België. Neem in het geval van een gootsteen verstopt telefonisch of via de e-mail contact met ons op. Hiernaast is het tevens mogelijk om uw verstopping te melden via onze website.

Neem contact met ons op

Bij Goossens Rioolservice staan we 24/7 voor u klaar en kunnen we uw gootsteen verstopt spoedig verhelpen. Mocht u behoefte hebben aan onze diensten kunt u telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 06 39 781 025 of een e-mail sturen naar goossensrioolservice@outlook.com. Bij spoedgevallen raden wij u altijd aan om te bellen. E-mails beantwoorden we namelijk uiterlijk binnen 24 uur. Zodra wij bij u op locatie aan komen bekijken we de oorzaak van de verstopte gootsteen en gaan we zo spoedig mogelijk aan de slag. Een gootsteen verstopt is dan ook binnen no-time verleden tijd.

Waarom kiezen voor Goossens Rioolservice?

Goossens Rioolservice is gespecialiseerd in het verhelpen van alle problemen binnen uw rioleringsstelsel. Daarnaast kunnen wij u van dienst zijn op het gebied van een riool inspectie en/of andere rioolwerkzaamheden. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe te werk moeten gaan, waardoor we in staat zijn om de meeste problemen dezelfde dag op te lossen. Tevens maken we gebruik van de nieuwste technieken, waardoor geen enkele uitdaging ons te groot is en rioleringsproblemen direct naar voren komen.

24/7 bereikbaar bij spoedgevallen

Bij rioleringsproblemen is het van belang dat deze zo snel mogelijk worden opgelost. Dit is ten eerste van belang, omdat dit u een hoop ongemak zal besparen, maar daarnaast wordt op deze manier ook ergere schade voorkomen. Dit is dan ook precies de reden dat Goossens Rioolservice 24/7 voor u klaar staat. Neem op ieder moment van de dag contact met ons op en wij komen zo spoedig mogelijk bij u langs op locatie.

Welke werkzaamheden voeren wij uit?

Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van riool ontstoppingen, het uitvoeren van riool inspecties en daarnaast kunt u ook op ons rekenen indien uw riool gerepareerd of gerenoveerd moet worden. Hierdoor hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over (toekomstige) problemen met uw riolering en kunt u op een normale manier gebruikmaken van de sanitaire voorzieningen in uw woning, winkel of bedrijfspand.

Klanten beoordelen ons met een 4.8 van de 5 in Google

Onze klanten beoordelen ons met een 4,8 van de 5 in Google. Dit geeft dan ook zonder twijfel de vakkundigheid én de klantvriendelijkheid van ons bedrijf weer. We hanteren eerlijke tarieven en u hoeft zich geen zorgen te maken over achteraf komende kosten. Dat is de service van Goossens Rioolservice Roosendaal. Twijfel in gevallen van nood geen moment om contact met ons op te nemen. Wij komen graag bij u langs om al uw rioleringsproblemen te verhelpen.