Last van een verstopping?

Goossens Rioolservice is 24/7 bereikbaar!

06 39 781 025

24/7 bereikbaar

Goossens Rioolservice Roosendaal
Dit zeggen onze klanten

Last van een verstopping?

Afvoer verstopt? Dan kan dit grote problemen met zich meebrengen en vandaar dat het van belang is om hier snel bij te zijn. Een verstopte afvoer die namelijk niet op tijd wordt verholpen kan mogelijk flinke schade toebrengen aan de leidingen, waardoor u met een hoge kostenpost opgescheept zit. Hier zit u natuurlijk absoluut niet op te wachten, maar gelukkig hoeft dit ook niet het geval te zijn. Maak gebruik van de tips op deze pagina of schakel de hulp in van Goossens Rioolservice om uw verstopping te verhelpen.

De oorzaken van een verstopte afvoer

Helaas komt een afvoer die verstopt is geraakt regelmatig voor. Hoewel in enkele gevallen deze verstopping niet te voorkomen is kan de oorzaak in vele gevallen ook bij de pand- of woningeigenaar worden gezocht. Zo komt het meer dan eens voor dat de afvoer verstopt raakt doordat er bijvoorbeeld etensresten doorheen worden gespoeld. Wanneer u dit een enkele keer doet kan dit natuurlijk geen kwaad, maar wanneer het eerder regel dan uitzondering wordt zal u er op een gegeven moment niet aan ontkomen dat er etensresten in de afvoer blijven kleven. Op de lange termijn kan dit dan ook een verstopte afvoer veroorzaken.

Naast etensresten zien we ook regelmatig dat mensen artikelen door de afvoer spoelen die hier eigenlijk helemaal niet geschikt voor zijn. Denk bijvoorbeeld haarelastieken, wattenstaafjes of andere grof vuil. Het spreekt voor zich dat de afvoeren in onze woningen hier niet voor gemaakt zijn en een afvoer verstopt is hier dan ook vaak het eindresultaat van.

Hoewel we dus vaak zelf verantwoordelijk zijn voor een afvoer verstopt hoeft dit tenslotte niet altijd het geval te zijn. In sommige gevallen kunnen de leiding bijvoorbeeld versleten zijn of kan er zelfs een breuk in de leiding zijn ontstaan met als gevolg dat het water van uw afvoer niet meer goed wegloopt. In deze gevallen is het belangrijk om zo spoedig als mogelijk contact op te nemen met Goossens Rioolservice, aangezien deze defecten mogelijk voor flinke schade kunnen zorgen.

Afvoer verstopt? Gebruik deze tips

Indien uw afvoer niet volledig verstopt is zijn er een aantal activiteiten die u kunt ondernemen om zodoende te proberen om de verstopping te verhelpen. Zo raden wij het aan om alle zichtbare etens- en afvalresten uit de afvoer te verwijderen indien mogelijk. Hiernaast kan u gebruik maken van een ontstopper of ontstoppingsmiddel. Werkt dit niet? Probeer de verstopte afvoer dan te verhelpen door middel van een ontstoppingsveer. Wanneer ook dit laatste hulpmiddel een afvoer verstopt niet oplost raden wij u aan om de hulp in te schakelen van Goossens Rioolservice. Wij staan 24/7 voor u klaar. 

Meld uw verstopping eenvoudig via onze website

Mocht u last hebben van een verstopte afvoer is het mogelijk om deze verstopping eenvoudig te melden via onze website. Wij hanteren eerlijke tarieven die we op voorhand met u doornemen en helpen u direct. Hierdoor kunt u zo spoedig als mogelijk weer normaal gebruikmaken van uw afvoer. Uiteraard bieden wij u garantie op iedere reparatie die we hebben uitgevoerd.

Goossens Rioolservice

Goossens Rioolservice is dagelijks op weg om allerlei rioleringsproblemen te verhelpen. Ons bedrijf is gevestigd in Roosendaal, maar inmiddels zijn we dagelijks actief in verschillende regio’s. Zo kunnen wij u van dienst zijn in grote delen van Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland. Daarnaast zijn we ook regelmatig in België te vinden. Wanneer u woonachtig bent in deze regio’s en last heeft van een afvoer verstopt raden wij dan ook zeker aan om contact met ons op te nemen.

Contact opnemen

Contact opnemen met Goossens Rioolservice is mogelijk op vele verschillende manieren. Zo kunnen wij u uiteraard telefonisch te woord staan indien u vragen heeft over een afvoer verstopt. Bel in dit geval naar 06 39 781 025. Liever mailen? Stuur dan een e-mail naar goossensrioolservice@outlook.com. Wij beantwoorden iedere e-mail binnen uiterlijk 24 uur. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een snel antwoord op uw vraag. In ieder geval mag het duidelijk zijn dat u voor het verhelpen van een afvoer verstopt bij Goossens Rioolservice aan het juiste adres bent.

Waarom kiezen voor Goossens Rioolservice?

Goossens Rioolservice is gespecialiseerd in het verhelpen van alle problemen binnen uw rioleringsstelsel. Daarnaast kunnen wij u van dienst zijn op het gebied van een riool inspectie en/of andere rioolwerkzaamheden. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe te werk moeten gaan, waardoor we in staat zijn om de meeste problemen dezelfde dag op te lossen. Tevens maken we gebruik van de nieuwste technieken, waardoor geen enkele uitdaging ons te groot is en rioleringsproblemen direct naar voren komen.

24/7 bereikbaar bij spoedgevallen

Bij rioleringsproblemen is het van belang dat deze zo snel mogelijk worden opgelost. Dit is ten eerste van belang, omdat dit u een hoop ongemak zal besparen, maar daarnaast wordt op deze manier ook ergere schade voorkomen. Dit is dan ook precies de reden dat Goossens Rioolservice 24/7 voor u klaar staat. Neem op ieder moment van de dag contact met ons op en wij komen zo spoedig mogelijk bij u langs op locatie.

Welke werkzaamheden voeren wij uit?

Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van riool ontstoppingen, het uitvoeren van riool inspecties en daarnaast kunt u ook op ons rekenen indien uw riool gerepareerd of gerenoveerd moet worden. Hierdoor hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over (toekomstige) problemen met uw riolering en kunt u op een normale manier gebruikmaken van de sanitaire voorzieningen in uw woning, winkel of bedrijfspand.

Klanten beoordelen ons met een 4.8 van de 5 in Google

Onze klanten beoordelen ons met een 4,8 van de 5 in Google. Dit geeft dan ook zonder twijfel de vakkundigheid én de klantvriendelijkheid van ons bedrijf weer. We hanteren eerlijke tarieven en u hoeft zich geen zorgen te maken over achteraf komende kosten. Dat is de service van Goossens Rioolservice Roosendaal. Twijfel in gevallen van nood geen moment om contact met ons op te nemen. Wij komen graag bij u langs om al uw rioleringsproblemen te verhelpen.