Last van een verstopping?

Goossens Rioolservice is 24/7 bereikbaar!

06 39 781 025

24/7 bereikbaar

Goossens Rioolservice Roosendaal
Dit zeggen onze klanten

Last van een verstopping?

Op het moment dat uw doucheputje verstopt is geraakt kan dit vervelende situaties met zich meebrengen. Wanneer u zich namelijk (nog) niet bewust bent van deze verstopping en vervolgens gaat douchen of badderen zal het water niet wegstromen met alle gevolgen van dien. Ten eerste is dit natuurlijk bijzonder onhygiënisch, maar daarnaast kan u in het geval van een verstopping geen gebruik meer maken van uw douche of bad. Uiterst vervelend natuurlijk en vandaar dat het dan ook van belang is om de verstopping zo spoedig als mogelijk te verhelpen. Er zijn een aantal dingen die u zelf kunt ondernemen om de verstopping op te lossen, maar in veel gevallen zal u de hulp moeten inschakelen van een professionele partij. Uiteraard heeft u met Goossens Rioolservice deze professionele partij gevonden en wij zijn u dan ook graag van dienst. Wij verhelpen het probleem van uw doucheputje verstopt met veel plezier.

De mogelijke oorzaken van een doucheputje verstopt

Wist u dat de meeste doucheputten verstopt raken doordat er haren door de afvoer worden gespoeld? Wanneer deze haren namelijk in aanraking komen met zeepresten zullen de haren kleverig worden en aan de afvoer blijven plakken. Wanneer u deze verstopping niet op tijd aanpakt zal deze enkel en alleen maar hardnekkiger worden, waardoor u mogelijk verder van huis bent. De eerste tekenen van een doucheputje verstopt zijn water dat niet meer wegstroomt en mogelijk een nare geur. Op het moment dat u merkt dat het water helemaal niet meer wegloopt kunt u ervan uitgaan dat er ergens een hardnekkige verstopping in de afvoer aanwezig is.

Zelf uw douche ontstoppen?

Er zijn enkele activiteiten die u zelf kunt ondernemen om het probleem van een doucheputje verstopt te verhelpen. Zo raden wij u ten eerste aan om het zichtbare vuil in het doucheputje met uw handen te verwijderen. Draag hierbij altijd handschoenen. Mocht de verstopping na het weghalen van het zichtbare vuil nog steeds aanwezig zijn dan ligt deze mogelijk dieper. In dit geval kunt u gebruikmaken van een plopper, ontstoppingsveer of van een mengsel van baksoda, schoonmaakazijn en heet water. Meng de baksoda en azijn en giet het door de afvoer. Laat het mengsel tot 60 minuten intrekken en spoel het doucheputje vervolgens na met heet water. Hiernaast is het ook mogelijk om gebruik te maken van speciale (haar)ontstoppingsmiddelen om het probleem van een doucheputje verstopt te verhelpen.

Is de verstopping niet verholpen?

Wanneer de verstopping na het toepassen van de bovenstaande tips niet verholpen is of wanneer u dit liever uitbesteedt aan een professionele partij raden wij u aan om niet te twijfelen en direct contact op te nemen met Goossens Rioolservice. Door onze jarenlange ervaring weten wij inmiddels precies welke oorzaken aan een doucheputje verstopt ten grondslag kunnen liggen. Dit betekent dan ook dat we precies weten hoe we te werk moeten gaan en vrijwel altijd in staat zijn om de verstopping te verhelpen. Hierdoor kan u zo spoedig als mogelijk weer zoals vanouds gebruikmaken van uw douche en dit voorkomt uiteraard een hoop ongemakken.

Goossens Rioolservice

 Indien u gebruik wenst te maken van de diensten van Goossens Rioolservice kan en mag u verwachten dat wij uitsluitend eerlijk tarieven hanteren. Het probleem van een doucheputje verstopt is namelijk al vervelend genoeg en wij willen u dan ook absoluut niet met torenhoge kosten opzadelen. Dit is dan ook precies de reden dat wij de kosten altijd op voorhand met u doornemen, zodat u achteraf niet voor onaangename verassingen komt te staan. Daarnaast gaan onze medewerkers altijd op een veilige en milieuvriendelijke wijze te werk.

Vragen en/of opmerkingen

Heeft u vragen of opmerkingen met betrekking tot een doucheputje verstopt of wilt u gewoonweg meer weten over Goossens Rioolservice? Dan is het uiteraard geen enkel probleem om contact met ons op te nemen en al uw vragen te stellen. Contact opnemen kan telefonisch door te bellen naar 06 39 781 025 of door een e-mail te sturen naar goossensrioolservice@outlook.com. Wanneer u te maken heeft met een verstopping in uw woning of bedrijfspand kan u deze ook eenvoudig melden via onze website. Wij komen zo spoedig als mogelijk bij u langs om het probleem van een doucheputje verstopt te verhelpen.

Waarom kiezen voor Goossens Rioolservice?

Goossens Rioolservice is gespecialiseerd in het verhelpen van alle problemen binnen uw rioleringsstelsel. Daarnaast kunnen wij u van dienst zijn op het gebied van een riool inspectie en/of andere rioolwerkzaamheden. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe te werk moeten gaan, waardoor we in staat zijn om de meeste problemen dezelfde dag op te lossen. Tevens maken we gebruik van de nieuwste technieken, waardoor geen enkele uitdaging ons te groot is en rioleringsproblemen direct naar voren komen.

24/7 bereikbaar bij spoedgevallen

Bij rioleringsproblemen is het van belang dat deze zo snel mogelijk worden opgelost. Dit is ten eerste van belang, omdat dit u een hoop ongemak zal besparen, maar daarnaast wordt op deze manier ook ergere schade voorkomen. Dit is dan ook precies de reden dat Goossens Rioolservice 24/7 voor u klaar staat. Neem op ieder moment van de dag contact met ons op en wij komen zo spoedig mogelijk bij u langs op locatie.

Welke werkzaamheden voeren wij uit?

Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van riool ontstoppingen, het uitvoeren van riool inspecties en daarnaast kunt u ook op ons rekenen indien uw riool gerepareerd of gerenoveerd moet worden. Hierdoor hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over (toekomstige) problemen met uw riolering en kunt u op een normale manier gebruikmaken van de sanitaire voorzieningen in uw woning, winkel of bedrijfspand.

Klanten beoordelen ons met een 4.8 van de 5 in Google

Onze klanten beoordelen ons met een 4,8 van de 5 in Google. Dit geeft dan ook zonder twijfel de vakkundigheid én de klantvriendelijkheid van ons bedrijf weer. We hanteren eerlijke tarieven en u hoeft zich geen zorgen te maken over achteraf komende kosten. Dat is de service van Goossens Rioolservice Roosendaal. Twijfel in gevallen van nood geen moment om contact met ons op te nemen. Wij komen graag bij u langs om al uw rioleringsproblemen te verhelpen.