Last van een verstopping?

Goossens Rioolservice is 24/7 bereikbaar!

06 39 781 025

24/7 bereikbaar

Goossens Rioolservice Roosendaal
Dit zeggen onze klanten

Op het moment dat uw wasbak verstopt is kunnen hier verschillende oorzaken voor zijn. In ieder geval is het duidelijk dat dit probleem enorm vervelend kan zijn en snel verholpen moet worden, zodat u mogelijk erger kunt voorkomen. Is er nog geen sprake van een volledig verstopte wasbak, maar merkt u wel dat het water minder goed wegloopt? Dan is het verstandig om actie te ondernemen, aangezien er in dit geval een mogelijke verstopping aan zit te komen. In deze bovenstaande gevallen raden wij u dan ook om contact op te nemen met Goossens Rioolservice. Door onze jarenlange ervaring zijn wij uitstekend in staat om het probleem van een wasbak verstopt te verhelpen.

De oorzaak van een wasbak verstopt

Vele woningeigenaren in Nederland krijgen helaas op een gegeven moment te maken met een wasbak die verstopt is. In sommige gevallen zijn deze verstoppingen niet te voorkomen, maar in een merendeel van de gevallen wordt een wasbak verstopt veroorzaak doordat er op een verkeerde manier met de afvoer wordt omgegaan. Vooral haren zijn een grote boosdoener wanneer het aankomt op het veroorzaken van verstopte wasbakken. Wanneer deze haren namelijk vermengd worden met zeep kunnen de haren in de afvoer gaan klonteren, waardoor het water uiteindelijk niet meer goed in staat is om door te spoelen. Wanneer u dan ook merkt dat het water steeds minder goed wegloopt raden wij u aan om zo spoedig mogelijk te beginnen met het ontstoppen van de wasbak. Hoe u dit doet? Daar vertellen we u graag meer over.

Het voorkomen van een verstopte wasbak

Vooral haren en zeepresten zijn dus de grote boosdoener als het gaat om het veroorzaken van een wasbak verstopt. Indien u deze verstoppingen wilt voorkomen is het dus verstandig om uw haren weg te gooien in de afvalbak. Helaas is dit in de praktijk niet altijd even handig en vandaar dat wij u dan ook aanraden om de wasbak altijd goed na te spoelen. Zo blijven er in ieder geval aanzienlijk minder haren in de afvoer kleven, waardoor u uiteindelijk een mogelijke verstopping kunt voorkomen. Daarnaast is het ook verstandig om de wasbak regelmatig schoon te maken met soda. Bent u hiermee te laat en is er inmiddels een verstopping binnen uw wasbak ontstaan? Dan kunt u de hulp inschakelen van Goossens Rioolservice. Probeer voordat u dit echter doet de wasbak te ontstoppen met een plopper of een ontstoppingsveer die geschikt is voor de wasbak. Misschien dat u in staat bent om op deze manier het probleem van een wasbak verstopt op te lossen.

Schakel de hulp in van Goossens Rioolservice 

Hebben bovenstaande tips u niet geholpen om een wasbak verstopt te verhelpen? Dan mag het duidelijk zijn dat u altijd kunt rekenen op de diensten van Goossens Rioolservice. Wij zijn gevestigd in Roosendaal en ons werkgebied strekt zich uit in de wijde omgeving van deze West-Brabantse stad. Wanneer u last heeft van een verstopte wasbak kunt u deze verstopping op verschillende manieren bij ons kenbaar maken. Zo is het mogelijk om uw verstopping eenvoudig via de website te melden, maar daarnaast is tevens mogelijk om ons te bellen tijdens spoedgevallen. Wij staan 24/7 voor u klaar en helpen u direct. Daarnaast hanteren we altijd eerlijke tarieven met betrekking tot het oplossen van een wasbak verstopt waarvan we uiteraard op voorhand van op de hoogte brengen.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Heeft u last van een verstopte wasbak die direct verholpen moet worden of wilt u gewoonweg meer weten over de diensten van Goossens Rioolservice? Twijfel dan niet langer en neem direct contact met ons op voor meer informatie. Wij kunnen u zowel telefonisch als via e-mail te woord staan en helpen u graag verder met al uw vragen. Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 06 39 781 025 of stuur een e-mail naar goossensrioolservice@outlook.com. Een wasbak verstopt lossen wij zo spoedig mogelijk voor u op.

Waarom kiezen voor Goossens Rioolservice?

Goossens Rioolservice is gespecialiseerd in het verhelpen van alle problemen binnen uw rioleringsstelsel. Daarnaast kunnen wij u van dienst zijn op het gebied van een riool inspectie en/of andere rioolwerkzaamheden. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe te werk moeten gaan, waardoor we in staat zijn om de meeste problemen dezelfde dag op te lossen. Tevens maken we gebruik van de nieuwste technieken, waardoor geen enkele uitdaging ons te groot is en rioleringsproblemen direct naar voren komen.

24/7 bereikbaar bij spoedgevallen

Bij rioleringsproblemen is het van belang dat deze zo snel mogelijk worden opgelost. Dit is ten eerste van belang, omdat dit u een hoop ongemak zal besparen, maar daarnaast wordt op deze manier ook ergere schade voorkomen. Dit is dan ook precies de reden dat Goossens Rioolservice 24/7 voor u klaar staat. Neem op ieder moment van de dag contact met ons op en wij komen zo spoedig mogelijk bij u langs op locatie.

Welke werkzaamheden voeren wij uit?

Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van riool ontstoppingen, het uitvoeren van riool inspecties en daarnaast kunt u ook op ons rekenen indien uw riool gerepareerd of gerenoveerd moet worden. Hierdoor hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over (toekomstige) problemen met uw riolering en kunt u op een normale manier gebruikmaken van de sanitaire voorzieningen in uw woning, winkel of bedrijfspand.

Klanten beoordelen ons met een 4.8 van de 5 in Google

Onze klanten beoordelen ons met een 4,8 van de 5 in Google. Dit geeft dan ook zonder twijfel de vakkundigheid én de klantvriendelijkheid van ons bedrijf weer. We hanteren eerlijke tarieven en u hoeft zich geen zorgen te maken over achteraf komende kosten. Dat is de service van Goossens Rioolservice Roosendaal. Twijfel in gevallen van nood geen moment om contact met ons op te nemen. Wij komen graag bij u langs om al uw rioleringsproblemen te verhelpen.