Heeft u last van een rioollucht in huis? Dan kan dit vervelende gevolgen met zich meebrengen. Ten eerste is deze geur bijzonder onaangenaam. Ten tweede wordt deze geur in de meeste gevallen veroorzaakt door lekkages en/of beschadigingen binnen uw rioleringsstelsel. Indien u deze lekkages en/of beschadigingen niet op tijd verhelpt bestaat er de kans dat de geur heftiger wordt. Indien u hier niet op zit te wachten raden wij u aan om de hulp van Goossens Rioolservice in te schakelen. Wij achterhalen de oorzaak van de rioollucht in huis door gebruik te maken van speciale rookmachines. Hierdoor kunnen we snel en effectief de oorzaak van de stankoverlast achterhalen en tevens hoeven er geen graaf- of breekwerkzaamheden worden uitgevoerd. Indien u behoefte heeft aan meer informatie over onze werkwijze raden wij u aan om verder te lezen of om contact met ons op te nemen.

De oorzaken van rioollucht in huisΒ 

Op het moment dat er sprake is van een rioollucht in huis of in uw bedrijfspand is dit meestal een duidelijk signaal dat er iets niet goed gaat binnen uw rioleringsstelsel. Toch merken we vaak dat mensen niet direct tot actie overgaan, omdat ze denken dat deze geur vanzelf zal verdwijnen. Wij kunnen u echter vertellen dat dit niet het geval is indien er sprake is van beschadigingen en/of lekkages binnen uw rioleringsstelsel. In de meeste gevallen is er dan ook wel een duidelijke oorzaak van de rioollucht te constateren. Hierbij kan het bijvoorbeeld gaan om een verzakte riolering of afvoer, beschadigingen van het rioleringsstelsel door wortelgroei, roestvorming of het is mogelijk dat de afvoer op tegenschot ligt, waardoor het rioolwater niet optimaal kan worden afgevoerd. Wat de oorzaak van de rioollucht in huis ook moge zijn, wij van Goossens Rioolservice kunnen u verzekeren dat wij in staat zijn om oorzaak van de rioollucht door middel van een rookinspectie te lokaliseren en vervolgens te verhelpen.

RookinspectieΒ 

Om de oorzaak van de rioollucht in huis te achterhalen maken wij bij Goossens Rioolservice gebruik van speciale rookmachines. Deze machines sluiten we aan op de afvoer van uw riolering, waarna we vervolgens rook in de riolering blazen. Wanneer uw riolering geen lekkages of scheuren bevat zal de rook in principe niet buiten de riolering mogen treden. Wanneer we zien dat dit echter wel het geval is zal er witte rook tevoorschijn komen. Doordat deze rook uitsluitend op de plek naar voren komt waar de beschadigingen of lekkages zich bevinden weten we precies waar de oorzaak van het rioollucht in huis zich bevindt. Hierdoor kunnen we vervolgens aan de slag met de reparatie van uw rioleringsstelsel. Uiteraard hanteren wij eerlijke tarieven voor de uitvoering van deze reparaties. Tot slot hoeft u zich geen zorgen te maken over het feit dat deze rook schadelijk is voor u of uw omgeving. De rook is vrijwel niet ontvlambaar en veroorzaakt geen onaangename geuren.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u de rioollucht in huis verhelpen, maar heeft u eerst behoefte aan meer informatie, voordat u besluit om ons in te huren? Dan is het natuurlijk geen enkel probleem om contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden graag al uw vragen en kunnen u tevens voorzien van advies op maat. Bel naar 06 39 78 10 25 of stuur een e-mail naar goossensrioolservice@outlook.com. Indien u wenst is het ook mogelijk om het contactformulier op onze website in te vullen. In ieder geval komen wij zo spoedig bij u terug en kunnen we een afspraak inplannen op het moment dat dit voor u uitkomt. Wel raden wij u aan om niet te lang te wachten, zodat de rioollucht in huis in ieder geval niet erger zal worden.