Last van een verstopping?

Goossens Ontstoppingsdienst is 24/7 bereikbaar!

06 39 781 025

24/7 bereikbaar

Goossens Rioolservice Roosendaal
Dit zeggen onze klanten

De ontstoppingsdienst van Goossens Rioolservice staat voor u klaar indien te kampen heeft met verstoppingen binnen uw riool. Dit kunnen bijvoorbeeld problemen zijn met de afvoer, het toilet, maar ook wanneer er sprake is van stankoverlast binnen uw woning is het mogelijk dat dit veroorzaakt wordt door een verstopt riool. In al deze gevallen is het belangrijk dat u de verstopping zo snel mogelijk verhelpt om erger te voorkomen. Gelukkig kunt u altijd rekenen op de specialisten van onze ontstoppingsdienst die graag bij u langskomen en zo spoedig mogelijk al uw verstoppingen verhelpen.

De oorzaken van een verstopt riool 

Wanneer er sprake is van een verstopt riool zal u dit ongetwijfeld merken. Het water in bijvoorbeeld uw gootsteen, uw toilet of andere onderdelen die zijn aangesloten op het riool zal minder goed wegspoelen. Op dit moment vraagt u zich waarschijnlijk af hoe deze verstopping is ontstaan. Als ontstoppingsdienst kunnen u vertellen dat hier mogelijk meerdere oorzaken voor zijn, maar in vrijwel de meeste gevallen worden de verstoppingen veroorzaakt doordat er op een verkeerde manier met het riool wordt omgegaan. Vrijwel altijd zien we dat er vaste stoffen door de afvoer worden gespoeld die uiteindelijk een ophoping veroorzaken, waardoor het water niet meer optimaal of zelfs helemaal niet meer kan worden afgevoerd. Hieronder ziet u enkele stoffen die veelal in verband worden gebracht met verstoppingen:

  • Een grote hoeveelheid wc-papier
  • Babydoekjes
  • Allesreinigerdoekjes
  • Luiers
  • Etensresten
  • Plastic
  • Maandverband en/of tampons
  • Vetten
  • Oliën

Spoelt u ook weleens enkele van de bovenstaande stoffen door het toilet of door uw gootsteen? Dan raden wij u aan om hier direct mee te stoppen wanneer u ergere problemen wilt voorkomen. Indien u dit niet doet is het goed mogelijk dat u binnenkort de hulp nodig heeft van onze ontstoppingsdienst om een ontstopping te verhelpen.

Wat wij als ontstoppingsdienst voor u kunnen betekenen

Is uw riool op dit moment verstopt of heeft u het vermoeden dat riool binnenkort verstopt zal raken? Twijfel dan niet langer en neem zo spoedig mogelijk contact op met onze ontstoppingsdienst. Wij komen zo snel mogelijk langs bij u op locatie en gaan allereerst aan de slag met het achterhalen van de oorzaak van de verstopping. Om een goed beeld te krijgen van het probleem maken wij onder andere gebruik van een camera, waardoor we precies kunnen zien waar de verstopping zich bevindt. Hierdoor kunnen we effectief te werk gaan, waardoor het ons uiteindelijk een stuk minder tijd kost om de verstopping te verhelpen. Doordat wij hierdoor minder tijd nodig hebben om de verstopping te verhelpen zal u kosten besparen.

Eerlijke tarieven

Bij onze ontstoppingsdienst kan u er altijd van uitgaat dat wij eerlijke tarieven hanteren. Voordat wij echter voor u aan de slag gaan zullen we u op de hoogte brengen van de te verwachten kosten. Hierdoor komt u achteraf niet voor verrassingen te staan en weet u precies wat u van ons kan en mag verwachten. Naast onze eerlijke tarieven werken we uitsluitend op een veilige, gezonde en milieuvriendelijke manier. Recent is onze VCA-certificering dan ook verlengd tot het jaar 2025.

Contact opnemen met Goossens Rioolservice

Goossens Rioolservice is gevestigd in het West-Brabantse Roosendaal. Het werkgebied van onze ontstoppingsdienst strekt zich echter uit tot grote delen van Noord-Brabant, Zeeland, Zuid-Holland en zelfs België. Mocht u last hebben van een verstopte riolering raden wij u dan ook aan om direct contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch door te bellen naar 06 39 78 10 25. Daarnaast is het ook mogelijk om het contactformulier in te vullen of door een e-mail te sturen naar goossensrioolservice@outlook.com. Wij verhelpen uw verstopping(en) en voorzien u daarnaast van handige tips die u kunt gebruiken om in de toekomst mogelijke verstoppingen te voorkomen. Niets voor niets worden wij dan ook dé ontstoppingsdienst van West-Brabant en omgeving genoemd.

Waarom kiezen voor Goossens Rioolservice?

Goossens Rioolservice is gespecialiseerd in het verhelpen van alle problemen binnen uw rioleringsstelsel. Daarnaast kunnen wij u van dienst zijn op het gebied van een riool inspectie en/of andere rioolwerkzaamheden. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe te werk moeten gaan, waardoor we in staat zijn om de meeste problemen dezelfde dag op te lossen. Tevens maken we gebruik van de nieuwste technieken, waardoor geen enkele uitdaging ons te groot is en rioleringsproblemen direct naar voren komen.

24/7 bereikbaar bij spoedgevallen

Bij rioleringsproblemen is het van belang dat deze zo snel mogelijk worden opgelost. Dit is ten eerste van belang, omdat dit u een hoop ongemak zal besparen, maar daarnaast wordt op deze manier ook ergere schade voorkomen. Dit is dan ook precies de reden dat Goossens Rioolservice 24/7 voor u klaar staat. Neem op ieder moment van de dag contact met ons op en wij komen zo spoedig mogelijk bij u langs op locatie.

Welke werkzaamheden voeren wij uit?

Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van riool ontstoppingen, het uitvoeren van riool inspecties en daarnaast kunt u ook op ons rekenen indien uw riool gerepareerd of gerenoveerd moet worden. Hierdoor hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over (toekomstige) problemen met uw riolering en kunt u op een normale manier gebruikmaken van de sanitaire voorzieningen in uw woning, winkel of bedrijfspand.

Klanten beoordelen ons met een 4.8 van de 5 in Google

Onze klanten beoordelen ons met een 4,8 van de 5 in Google. Dit geeft dan ook zonder twijfel de vakkundigheid én de klantvriendelijkheid van ons bedrijf weer. We hanteren eerlijke tarieven en u hoeft zich geen zorgen te maken over achteraf komende kosten. Dat is de service van Goossens Rioolservice Roosendaal. Twijfel in gevallen van nood geen moment om contact met ons op te nemen. Wij komen graag bij u langs om al uw rioleringsproblemen te verhelpen.