Last van een verstopping?

Goossens Ontstoppingsdienst is 24/7 bereikbaar!

06 39 781 025

24/7 bereikbaar

Goossens Rioolservice
Dit zeggen onze klanten

De ontstoppingsdienst van Goossens Rioolservice staat voor u klaar indien te kampen heeft met verstoppingen binnen uw riool. Dit kunnen bijvoorbeeld problemen zijn met de afvoer, het toilet, maar ook wanneer er sprake is van stankoverlast binnen uw woning is het mogelijk dat dit veroorzaakt wordt door een verstopt riool. In al deze gevallen is het belangrijk dat u de verstopping zo snel mogelijk verhelpt om erger te voorkomen. Gelukkig kunt u altijd rekenen op de specialisten van onze ontstoppingsdienst die graag bij u langskomen en zo spoedig mogelijk al uw verstoppingen verhelpen.

De oorzaken van een verstopt riool 

Wanneer er sprake is van een verstopt riool zal u dit ongetwijfeld merken. Het water in bijvoorbeeld uw gootsteen, uw toilet of andere onderdelen die zijn aangesloten op het riool zal minder goed wegspoelen. Op dit moment vraagt u zich waarschijnlijk af hoe deze verstopping is ontstaan. Als ontstoppingsdienst kunnen u vertellen dat hier mogelijk meerdere oorzaken voor zijn, maar in vrijwel de meeste gevallen worden de verstoppingen veroorzaakt doordat er op een verkeerde manier met het riool wordt omgegaan. Vrijwel altijd zien we dat er vaste stoffen door de afvoer worden gespoeld die uiteindelijk een ophoping veroorzaken, waardoor het water niet meer optimaal of zelfs helemaal niet meer kan worden afgevoerd. Hieronder ziet u enkele stoffen die veelal in verband worden gebracht met verstoppingen:

  • Een grote hoeveelheid wc-papier
  • Babydoekjes
  • Allesreinigerdoekjes
  • Luiers
  • Etensresten
  • Plastic
  • Maandverband en/of tampons
  • Vetten
  • Oliën

Spoelt u ook weleens enkele van de bovenstaande stoffen door het toilet of door uw gootsteen? Dan raden wij u aan om hier direct mee te stoppen wanneer u ergere problemen wilt voorkomen. Indien u dit niet doet is het goed mogelijk dat u binnenkort de hulp nodig heeft van onze ontstoppingsdienst om een ontstopping te verhelpen.

Wat wij als ontstoppingsdienst voor u kunnen betekenen

Is uw riool op dit moment verstopt of heeft u het vermoeden dat riool binnenkort verstopt zal raken? Twijfel dan niet langer en neem zo spoedig mogelijk contact op met onze ontstoppingsdienst. Wij komen zo snel mogelijk langs bij u op locatie en gaan allereerst aan de slag met het achterhalen van de oorzaak van de verstopping. Om een goed beeld te krijgen van het probleem maken wij onder andere gebruik van een camera, waardoor we precies kunnen zien waar de verstopping zich bevindt. Hierdoor kunnen we effectief te werk gaan, waardoor het ons uiteindelijk een stuk minder tijd kost om de verstopping te verhelpen. Doordat wij hierdoor minder tijd nodig hebben om de verstopping te verhelpen zal u kosten besparen.

Eerlijke tarieven

Bij onze ontstoppingsdienst kan u er altijd van uitgaat dat wij eerlijke tarieven hanteren. Voordat wij echter voor u aan de slag gaan zullen we u op de hoogte brengen van de te verwachten kosten. Hierdoor komt u achteraf niet voor verrassingen te staan en weet u precies wat u van ons kan en mag verwachten. Naast onze eerlijke tarieven werken we uitsluitend op een veilige, gezonde en milieuvriendelijke manier. Recent is onze VCA-certificering dan ook verlengd tot het jaar 2025.

Contact opnemen met Goossens Rioolservice

Goossens Rioolservice is gevestigd in het West-Brabantse Roosendaal. Het werkgebied van onze ontstoppingsdienst strekt zich echter uit tot grote delen van Noord-Brabant, Zeeland, Zuid-Holland en zelfs België. Mocht u last hebben van een verstopte riolering raden wij u dan ook aan om direct contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch door te bellen naar 06 39 78 10 25. Daarnaast is het ook mogelijk om het contactformulier in te vullen of door een e-mail te sturen naar goossensrioolservice@outlook.com. Wij verhelpen uw verstopping(en) en voorzien u daarnaast van handige tips die u kunt gebruiken om in de toekomst mogelijke verstoppingen te voorkomen. Niets voor niets worden wij dan ook dé ontstoppingsdienst van West-Brabant en omgeving genoemd.