Last van een verstopping?

Goossens Rioolservice is 24/7 bereikbaar!

06 39 781 025

24/7 bereikbaar

Goossens Rioolservice Roosendaal
Dit zeggen onze klanten

Last van een verstopping?

Uw riool ontstoppen? Dan kan u in de meeste gevallen beter over laten aan de specialist. U wilt namelijk voorkomen dat u het riool mogelijk beschadigd, waardoor de gevolgen in dit geval niet te overzien zijn. Goossens Rioolservice is al jarenlang gespecialiseerd in het oplossen van allerlei rioolproblemen, maar daarnaast kunnen wij u tevens helpen met het renoveren of bijvoorbeeld het reinigen van uw riolering. Doordat wij inmiddels vrijwel iedere situatie met betrekking tot een riool ontstoppen voorbij hebben zien komen kunnen wij u verzekeren dat wij in staat zijn om uw rioleringsproblemen op te lossen. Meld uw verstopping eenvoudig via onze website of neem telefonisch of via e-mail contact met ons op indien u behoefte heeft aan ontstoppen riool.

Wanneer is riool ontstoppen noodzakelijk?

Het ontstoppen van een riolering is vanzelfsprekend onvermijdelijk op het moment dat er sprake is van een verstopping. In dit geval willen wij benadrukken dat u zo spoedig als mogelijk actie moet ondernemen. Wanneer u dit namelijk niet doet kan de verstopping mogelijk verergeren met alle gevolgen van dien. Ook wanneer er echter nog geen sprake is van een hardnekkige verstopping, maar wanneer u wel het vermoeden heeft dat er in de toekomst mogelijk een verstopping zal optreden is het verstandig om aan de slag te gaan met het riool ontstoppen. Bij ‘simpele’ verstoppingen is het eventueel mogelijk om zelf uw handen uit de mouw te steken, maar over het algemeen is dit iets wat wij niet aanraden voor mensen met weinig ervaring. Op het moment dat u namelijk op de verkeerde manier aan de slag gaat met het ontstoppen riool kan dit de verstopping mogelijk verergeren of schade toebrengen aan de riolering en wij kunnen u vertellen dat u dit ten allen tijden wilt voorkomen.

De oorzaken van een verstopte een riolering

Er kunnen vele verschillende oorzaken ten grondslag liggen aan een verstopte riolering en vervolgens het riool ontstoppen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat er artikelen door het toilet zijn gespoeld die hier eigenlijk helemaal niet voor geschikt zijn. Deze artikelen kunnen zich vervolgens ophopen in de rioleringsbuizen, waardoor er een verstopping ontstaat. Hiernaast is het ook mogelijk dat de verstopping wordt veroorzaakt als gevolg van langdurig gebruik. Het vuil en viezigheid dat bijvoorbeeld door de gootsteen of de WC wordt gespoeld laat namelijk iedere dag opnieuw een kleine hoeveelheid aan aanslag achter. Op een gegeven moment kan deze aanslag zo hardnekkig worden dat er een verstopping ontstaat en dat u dus aan de slag moet met het riool ontstoppen.

Ontstoppen riool? Goossens Rioolservice staat voor u klaar 

Hoewel het in enkele gevallen mogelijk is om zelf aan de slag te gaan met het riool ontstoppen blijkt dit in de praktijk vaak niet het geval te zijn. De verstopping is gewoonweg te hardnekkig of onbereikbaar, waardoor er een specialist zal moeten worden ingeschakeld. Gelukkig heeft u deze specialist met Goossens Rioolservice dan ook zeker gevonden. Ons werkgebied strekt zich uit tot grote delen van Noord-Brabant, Zeeland, Zuid-Holland en België. Daarnaast hanteren we altijd eerlijke tarieven die we keurig vooraf met u doornemen, zodat u achteraf niet voor onaangename verassingen komt te staan met betrekking tot de kosten van het riool ontstoppen. Tot slot werken we altijd op een veilige en milieuvriendelijke wijze en zijn we uiteraard in het bezit van een VCA-certificering.

Neem direct contact met ons op bij een verstopping

Mocht er op dit moment sprake zijn van een ontstopping in uw woning of heeft u het vermoeden dat u in de nabije toekomst nood heeft aan ontstoppen riool? Schroom dan niet om direct contact met ons op te nemen. Dit is telefonisch mogelijk door te bellen naar 06 39 781 025. Wij zijn zeven dagen per week, 24 uur per dag telefonisch bereikbaar voor alle spoedgevallen. Hiernaast is het ook mogelijk om uw verstopping te melden via onze website of om een e-mail te sturen naar goossensrioolservice@outlook.com. Uw riool ontstoppen is ons vak.

Waarom kiezen voor Goossens Rioolservice?

Goossens Rioolservice is gespecialiseerd in het verhelpen van alle problemen binnen uw rioleringsstelsel. Daarnaast kunnen wij u van dienst zijn op het gebied van een riool inspectie en/of andere rioolwerkzaamheden. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe te werk moeten gaan, waardoor we in staat zijn om de meeste problemen dezelfde dag op te lossen. Tevens maken we gebruik van de nieuwste technieken, waardoor geen enkele uitdaging ons te groot is en rioleringsproblemen direct naar voren komen.

24/7 bereikbaar bij spoedgevallen

Bij rioleringsproblemen is het van belang dat deze zo snel mogelijk worden opgelost. Dit is ten eerste van belang, omdat dit u een hoop ongemak zal besparen, maar daarnaast wordt op deze manier ook ergere schade voorkomen. Dit is dan ook precies de reden dat Goossens Rioolservice 24/7 voor u klaar staat. Neem op ieder moment van de dag contact met ons op en wij komen zo spoedig mogelijk bij u langs op locatie.

Welke werkzaamheden voeren wij uit?

Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van riool ontstoppingen, het uitvoeren van riool inspecties en daarnaast kunt u ook op ons rekenen indien uw riool gerepareerd of gerenoveerd moet worden. Hierdoor hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over (toekomstige) problemen met uw riolering en kunt u op een normale manier gebruikmaken van de sanitaire voorzieningen in uw woning, winkel of bedrijfspand.

Klanten beoordelen ons met een 4.8 van de 5 in Google

Onze klanten beoordelen ons met een 4,8 van de 5 in Google. Dit geeft dan ook zonder twijfel de vakkundigheid én de klantvriendelijkheid van ons bedrijf weer. We hanteren eerlijke tarieven en u hoeft zich geen zorgen te maken over achteraf komende kosten. Dat is de service van Goossens Rioolservice Roosendaal. Twijfel in gevallen van nood geen moment om contact met ons op te nemen. Wij komen graag bij u langs om al uw rioleringsproblemen te verhelpen.