Last van een verstopping?

Goossens Ontstoppingsbedrijf is 24/7 bereikbaar!

06 39 781 025

24/7 bereikbaar

Goossens Rioolservice
Dit zeggen onze klanten

Bent u op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in de regio West- Midden-Brabant, Zeeland, Zuid-Holland of België? Dan kunnen wij u vertellen dat u bij Goossens Rioolservice aan het juiste adres bent. Heeft u op dit moment te maken met een verstopt riolering dan is het zaak dat u ervoor zorgt dat dit verstoppingsprobleem zo snel mogelijk wordt opgelost. Indien u dit namelijk niet doet bestaat er een grote kans dat de problemen alleen maar erger zullen worden met alle gevolgen van dien. Gelukkig staan in dit geval de specialisten van ons ontstoppingsbedrijf 24/7 voor u klaar om u te helpen met uw problemen.

De oorzaken van een verstopt riool

Als ontstoppingsbedrijf begrijpen wij als geen ander dat een verstopte riolering uitermate vervelend is en veel problemen met zich mee kan brengen in uw dagelijks leven. U kunt bijvoorbeeld niet meer naar het toilet of het water in uw gootsteen wordt niet meer afgevoerd. Hoewel deze problemen erg lastig kunnen zijn, zal u zeker niet de eerste zijn die met deze problemen te maken krijgt. Een groot deel van de inwoners in ons land krijgt dan ook op een gegeven moment te maken met een verstopte riolering en dit is vooral te danken aan het feit dat er onzorgvuldig met het riool wordt omgegaan. Er worden bijvoorbeeld allerlei verschillende stoffen door het toilet, de douche of door de gootsteen gespoeld die hier eigenlijk helemaal niet geschikt voor zijn. Hierdoor kan er uiteindelijk een verstopping in het riool ontstaan. Wanneer u er over nadenkt om enkele stoffen door uw toilet of gootsteen te spoelen raden wij u altijd aan om op de verpakking te kijken of deze stoffen hier geschikt voor zijn. Probeer in ieder geval altijd te vermijden om plastic, babydoekjes, vetten oliën en andere hardnekkige stoffen door uw toilet te spoelen. Dit zijn namelijk stoffen die moeilijk worden afgebroken, waardoor er uiteindelijk een grote kans bestaat dat er op een gegeven moment een ontstopping zal ontstaan. Mocht er toch ooit sprake zijn van een verstopping binnen uw woning of bedrijfspand staat ons ontstoppingsbedrijf uiteraard voor u klaar.

Wat kunnen wij als ontstoppingsbedrijf voor u betekenen? 

Op het moment dat u te maken heeft met een verstopt riool zal dit niet ongezien aan u voorbijgaan. U zal te maken krijgen met een verstopte wc, douche, gootsteen of afvoer. Indien dit het geval is raden wij u dan ook aan om zo spoedig mogelijk contact op te nemen met ons ontstoppingsbedrijf. Wij zijn 24/7 bereikbaar en komen zo snel mogelijk bij u langs om de ontstopping te verhelpen. Hierbij maken we uiteraard gebruik van professionele apparatuur, zodat we in staat zijn om de ontstopping vakkundig en veilig te verhelpen. In enkele gevallen is het nodig dat wij eerst het riool inspecteren om de oorzaak van de verstopping te lokaliseren. Hierdoor weten we precies waar de ontstopping zich bevindt en kunnen we effectief aan de slag gaan.

Meer weten? Neem contact met ons op 

Indien u meer wilt weten over de mogelijkheden van ons ontstoppingsbedrijf of wanneer u andere vragen heeft is het natuurlijk altijd mogelijk om contact met ons op te nemen. Wij kunnen u meer vertellen over onze diensten, maar wij kunnen u bijvoorbeeld ook advies geven over hoe u toekomstige verstoppingen kunt voorkomen. Contact opnemen kan gemakkelijk door te bellen naar 06 39 78 10 25. Daarnaast is het ook mogelijk om een e-mail te sturen naar goossensrioolservice@outlook.com of door het contactformulier op onze website in te vullen. In ieder geval kunnen wij u verzekeren dat wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een afspraak in te plannen indien u dit wenst. Wij zijn gevestigd in het West-Brabantse Roosendaal en ons werkgebied strekt zich uit tot in de wijde omgeving van deze stad. Mocht u behoefte hebben aan ons ontstoppingsbedrijf staan wij uiteraard voor u klaar om al uw problemen met uw riolering te verhelpen.