Last van een verstopping?

Goossens Rioolservice is 24/7 bereikbaar!

06 39 781 025

24/7 bereikbaar

Goossens Rioolservice Roosendaal
Dit zeggen onze klanten

Heeft u last van een verstopping riool? Dan doet u er verstandig aan om deze verstopping zo spoedig als mogelijk te verhelpen. Wanneer u dit namelijk niet doet loopt u de kans dat deze verstopping alleen maar erger zal worden. Hierdoor raakt de riolering onder uw woning of bedrijfspand mogelijk onherstelbaar beschadigd en zal deze dus vervangen moeten worden. Zoals u waarschijnlijk wel begrijpt is dit iets wat u altijd moet proberen te voorkomen, aangezien het vervangen van de riolering enorme kosten met zich mee kan brengen. Hoe u het probleem van een verstopping riool kunt voorkomen of kunt verhelpen? Daar kunnen wij van Goossens Rioolservice u uitstekend bij helpen.

De oorzaak van een verstopping riool

Hoewel een verstopping riool in sommige gevallen gewoonweg niet voorkomen kan worden, doordat er bijvoorbeeld scheuren zijn ontstaan binnen het rioleringsstelsel, zijn er ook meer dan genoeg situaties op te noemen waarbij de verstopping door de woning- of pandeigenaren zijn veroorzaakt. Hartstikke vervelend natuurlijk en vandaar dat wij nogmaals willen benadrukken dat u op moet passen met de artikelen die u bijvoorbeeld door het toilet spoelt. Eén van de meest voorkomende oorzaken van een verstopping riool is doordat er dan ook op een onzorgvuldige manier met de afvoeren in de woning wordt omgegaan. Zo komt het bijvoorbeeld regelmatig voor dat de afvoeren niet worden schoongemaakt. Daarnaast zien we tevens vaak dat er bijvoorbeeld vetten, oliën, baby- of vochtige doekjes of andere artikelen door de (toilet)afvoer worden gespoeld. Deze artikelen kunnen uiteindelijk een verstopping het riool veroorzaken, waardoor u geen of beperkt gebruik kunt maken van bijvoorbeeld het toilet, de gootsteen of uw douche of bad.

Wij verhelpen graag uw verstopping in het riool 

Mocht er sprake zijn van een zichtbare verstopping, bijvoorbeeld wanneer u ziet dat het toiletpapier in uw toilet niet doorspoeld is het eventueel mogelijk om deze verstopping zelf te verhelpen. Draag hierbij altijd handschoenen, aangezien dit hygiënischer is en tevens uw handen beschermd. Wanneer de verstopping niet zichtbaar is kan u eventueel nog proberen om een plopper te gebruiken, maar de kans bestaat dat u gewoonweg niet in staat zal zijn om de verstopping riool op te lossen. In deze gevallen wij u dan ook aanraden om contact op te nemen met Goossens Rioolservice. Door onze jarenlange ervaring weten wij namelijk precies hoe wij een verstopping kunnen verhelpen. Doordat wij hiervoor tevens gebruikmaken van een aantal handige hulpmiddelen zijn we in staat om uw verstopping snel te verhelpen. Hoe sneller we klaar zijn, hoe minder u betaalt. Hiernaast kunt u er altijd van uitgaan dat wij veilig en hygiënisch te werk gaan. We zorgen er dan ook altijd voor dat we de omgeving rond de verstopping netjes achterlaten. Daarnaast zijn we in het bezit van een VCA-certificering. Deze certificering staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu en toont aan dat we bekwaam zijn in uitvoeren van risicovolle werkzaamheden op externe locaties. 

Meld uw verstopping direct

Een verstopping riool meldt u snel en eenvoudig via onze website. Bij spoedgevallen raden wij u echter aan om telefonisch contact met ons op te nemen. Wij zijn namelijk 24/7 bereikbaar en komen zo spoedig als mogelijk bij u aan op locatie. Vervolgens gaan we direct aan de slag met het lokaliseren van de verstopping en verhelpen wij uw probleem direct. Uiteraard bieden we u garantie op iedere reparatie die we hebben uitgevoerd en hier hoeft u zich dan ook geen enkele zorgen over te maken. Telefonisch contact opnemen met Goossens Rioolservice is mogelijk door te bellen naar 06 39 781 025. Hiernaast is het tevens mogelijk om een e-mail te sturen naar goossensrioolservice@outlook.com. Wij beantwoorden uw e-mails altijd binnen 24 uur. Wij verhelpen het probleem van een verstopping riool in ieder geval graag voor u.

Waarom kiezen voor Goossens Rioolservice?

Goossens Rioolservice is gespecialiseerd in het verhelpen van alle problemen binnen uw rioleringsstelsel. Daarnaast kunnen wij u van dienst zijn op het gebied van een riool inspectie en/of andere rioolwerkzaamheden. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe te werk moeten gaan, waardoor we in staat zijn om de meeste problemen dezelfde dag op te lossen. Tevens maken we gebruik van de nieuwste technieken, waardoor geen enkele uitdaging ons te groot is en rioleringsproblemen direct naar voren komen.

24/7 bereikbaar bij spoedgevallen

Bij rioleringsproblemen is het van belang dat deze zo snel mogelijk worden opgelost. Dit is ten eerste van belang, omdat dit u een hoop ongemak zal besparen, maar daarnaast wordt op deze manier ook ergere schade voorkomen. Dit is dan ook precies de reden dat Goossens Rioolservice 24/7 voor u klaar staat. Neem op ieder moment van de dag contact met ons op en wij komen zo spoedig mogelijk bij u langs op locatie.

Welke werkzaamheden voeren wij uit?

Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van riool ontstoppingen, het uitvoeren van riool inspecties en daarnaast kunt u ook op ons rekenen indien uw riool gerepareerd of gerenoveerd moet worden. Hierdoor hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over (toekomstige) problemen met uw riolering en kunt u op een normale manier gebruikmaken van de sanitaire voorzieningen in uw woning, winkel of bedrijfspand.

Klanten beoordelen ons met een 4.8 van de 5 in Google

Onze klanten beoordelen ons met een 4,8 van de 5 in Google. Dit geeft dan ook zonder twijfel de vakkundigheid én de klantvriendelijkheid van ons bedrijf weer. We hanteren eerlijke tarieven en u hoeft zich geen zorgen te maken over achteraf komende kosten. Dat is de service van Goossens Rioolservice Roosendaal. Twijfel in gevallen van nood geen moment om contact met ons op te nemen. Wij komen graag bij u langs om al uw rioleringsproblemen te verhelpen.