• darkblurbg
    Goossens Riool service 24/7
    Heeft u last van een rioolverstopping? Goossens Rioolservice staat 24/7 voor u klaar!
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Riool ontstoppen Dordrecht 

Uw riolering verstopt in Dordrecht? Uiteraard zoekt u dan naar een betrouwbaar bedrijf dat dit probleem voor u oplost. Neem contact op met Goossens Rioolservice. Dag en nacht kunt u vertrouwen op onze service. Midden in de nacht zal het voor u vast geen issue zijn als u de wasmachine niet kunt gebruiken. Loopt het toilet echter niet meer door, dan is het een andere zaak. Het kan maar zo dat u ook te maken heeft met een enorme stank in uw woning. Kies voor onze 24/7 service en bel ons. We komen zo snel mogelijk naar Dordrecht. 

 

Riool verstopt Dordrecht en omstreken 

Een riool ontstoppen Dordrecht doet Goossens Rioolservice voor u. Wij zitten zelf in Roosendaal, maar kunnen zeker ook naar Dordrecht rijden om u te helpen. Een rioolprobleem moet u nooit negeren. Afwachten of het vanzelf overgaat is ook niet verstandig. Er moet meteen een oplossing komen. Wat is er bij u precies aan de hand? Is de keukenafvoer verstopt? Of gaat het om een bepaalde leiding in uw woning? Heeft u te maken met wateroverlast? Regende het zo hard en kan het water niet meer worden afgevoerd? Blijf niet tobben, maar bel naar Goossens Rioolservice. 

 

Riolering verstopt Dordrecht 

Als uw riool verstopt is in Dordrecht, moet er zo snel mogelijk een goede oplossing komen. Deze bieden wij. Ons mobiele nummer vindt u op de site. Ook ziet u daar onze verdere contactgegevens. We houden van een transparante werkwijze. De exacte tarieven ziet u dan ook terug op onze site. Wij rekenen in het weekend een hoger tarief dan doordeweeks. Dat zelfde geldt ook voor de avonduren. Is het rioolprobleem dus niet al te dringend, dan kunnen wij beter op een doordeweekse dag overdag bij u langskomen. Dat scheelt voor u uiteraard weer in de kosten. Betalen is bij ons zeer eenvoudig, want u kunt gewoon pinnen.