• darkblurbg
    Goossens Riool service 24/7
    Heeft u last van een rioolverstopping? Goossens Rioolservice staat 24/7 voor u klaar!
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Ontstoppingsdienst nodig in Dordrecht? Met de ontstoppingsdienst van Goossens komen wij in de omgeving van Dordrecht zo snel mogelijk bij u langs. Wacht niet te lang met het melden van uw verstopping om blijvende schade te voorkomen! Onze ontstoppingsdienst in Dordrecht is 24/7 bereikbaar.

Ontstoppingsdienst Dordrecht nodig

Deskundige ontstoppingsdienst Dordrecht

Een verstopping in uw woning of kantoor moet altijd door écht vakmensen worden verholpen. Hiervoor bent u bij onze ontstoppingsdienst in Dordrecht aan het juiste adres. Onze rioolontstoppers hebben jarenlange ervaring en maken gebruik van de nieuwe apparatuur om uw verstopping op te sporen en te verhelpen.

Ontstoppingsdienst met eerlijke tarieven

Wij hanteren eerlijke tarieven voor onze ontstoppingsdienst. Uiteraard komen wij bij u langs op locatie wanneer u woonachtig bent in de omgeving van Dordrecht. Wij zullen dan van te voren bekijken wat de oorzaak van het probleem is en kunnen dan een nauwkeurige inschatting maken van de kosten. Zo komt u bij onze ontstoppingsdienst nooit voor onaangename verassingen te staan!

Direct verstopping melden

Contact Ontstoppingsdienst Dordrecht 

Heeft u een verstopping en wilt u dat wij zo snel mogelijk langskomen? Bel dan met 06-39781025 of meld uw verstopping direct via ons contactformulier. Wij zullen zo snel mogelijk bij u langs komen in de omgeving Dordrecht!