• darkblurbg
    Goossens Riool service 24/7
    Heeft u last van een rioolverstopping? Goossens Rioolservice staat 24/7 voor u klaar!
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Camera inspectie Dordrecht 

Voor een riool camera inspectie Dordrecht bent u bij Goossens Rioolservice aan het juiste adres. Wij hebben een speciale camera die we inzetten bij het inspecteren van het riool. We kunnen hierdoor op een doeltreffende wijze zien wat er aan de hand is bij rioolproblemen. Deze manier van werken biedt veel voordelen. Ook een klein probleem wordt hierdoor snel gesignaleerd. Andere loodgietersbedrijven schakelen ons regelmatig in. Ook zij zien de voordelen van de inspecties die wij kunnen uitvoeren met onze camera. 

 

Riool inspectie camera Dordrecht 

De camera inspectie Dordrecht is precies wat u nodig heeft? Er zijn sinds korte of langere tijd rioolproblemen aanwezig bij u in Dordrecht? Goossens Rioolservice is gevestigd in Roosendaal. Ook in Dordrecht kunt u gebruikmaken van onze camera inspectie. Ons werkgebied is vrij ruim. We komen ook bij klanten in België, een groot deel van Zuid-Holland, Zeeland en Brabant. Wij vinden het niet meer dan logisch om 24/7 beschikbaar te zijn. Als mensen een verstopping of een ernstig rioolprobleem hebben, kan een oplossing niet altijd wachten tot de volgende dag. Bel ons dus gerust in de avonduren of in het weekend. We staan graag voor u klaar. 

 

Tarieven riool camera inspectie Dordrecht 

U wilt weten wat de riool inspectie met camera in Dordrecht kost? De prijzen staan in een overzichtelijke tabel vermeld op onze website. U betaalt bij een camera inspectie per uur. Voor elk kwartier dat erbij komt, rekenen we een extra bedrag. De inspectie kan worden uitgebreid door middel van een video-opname op usb. Wilt u nog meer, dan kan dit nog worden aangevuld met een verslag. Heeft u slechts een kleine afvoer, dan kunnen we met de camera een mini inspectie uitvoeren. Uiteraard zijn de kosten dan ook minder. Binnenkort kunnen wij u zelfs van dienst zijn met een rookgenerator.