• darkblurbg
    Goossens Riool service 24/7
    Heeft u last van een rioolverstopping? Goossens Rioolservice staat 24/7 voor u klaar!
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Afvoer verstopt in omgeving Dordrecht? Bel direct met Goossens Rioolservice. Wij zijn 24/7 beschikbaar in de regio Dordrecht wanneer uw afvoer verstopt is. Bel ons gerust op 06-39781025 of meld hier direct uw verstopping.

Meld uw verstopping

Verstopte afvoer in keuken of badkamer

Een verstopte afvoer in uw badkamer of keuken komt nooit gelegen. Vaak zijn etensresten, haren of zeepresten de boosdoeners die in de afvoerleidingen blijven hangen. Als uw afvoer dan toch verstopt raakt kunt u dit het beste direct professioneel laten behandelen. De eigen doe-het-zelf middelen zijn in verhouding prijzig en lossen de oorzaak van het probleem niet op.

Afvoer verstopt, wat te doen?

Als u woonachtig bent in de omgeving van Dordrecht kunt u 24/7 contact met ons opnemen wanner uw afvoer is verstopt. Wij zullen bij u langs komen om te bekijken wat de oorzaak van het probleem is. Wij zullen dit met u bespreken en zorgen voor de juiste oplossing! Wij zullen u van te voren altijd informeren over de kosten voor het laten ontstoppen van uw afvoer. Zo komt u nooit voor onaangename verassingen te staan.

Afvoer verstopt? Meld het hier

Contact met Goossens Rioolservice 

Wij zijn echte vakmensen en hebben meer dan 30 jaar ervaring in ons vakgebied. Wij werken met de nieuwste apparatuur en technieken. U bent bij ons verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Daarnaast geven wij ook advies hoe u verstoppingen in de toekomst kan tegengaan. Bel ons gerust of meld direct online uw verstopping. Wij zullen zo snel mogelijk langs komen in Dordrecht!